Wat als alles gewoon vanzelf zou gaan?


Wat als onze innerlijke natuur van nature al gezond en gelukkig is?

En het het slechts een kwestie is van deze beter te leren kennen.


Meer weten?

Download de brochure Leergang Natural Skills

Wat leer je?


Je leert hoe je op een natuurlijke en effectieve manier gebruik kan maken van je innerlijke potentieel voor mentaal welzijn. Je maakt kennis met het natuurlijke fundament van de psychologie en de natuurlijke functies die daarbij van toepassing zijn. Vervolgens leer je hoe je anderen hier het beste in kunt begeleiden. Centraal in deze leergang staat de natuurlijke werking van de psychologie en hoe deze van nature ons mentale welzijn volledig ondersteunt.


Voor alles dat we psychologisch doen geldt een waarom en een hoe. Het waarom is de natuurlijke basis voor al ons doen, denken en laten. Het hoe heeft te maken met hoe dit voor ons uitpakt – de wijze waarop de psychologie van nature opereert. Inzicht in dit psychologische waarom en hoe leidt tot realistisch en succesvol handelen. Realistisch in de zin dat het effectief is. Succesvol in de zin dat het je brengt wat je beoogt.


Natural Skills psychologie biedt de kennis en kunde van dit waarom en hoe. Het verklaart waarom sommige dingen psychologisch van nature wel werken en sommige dingen van nature niet. En als je weet wat wel werkt en wat niet, dan weet je automatisch de goede stappen te zetten. Je verliest dan geen energie meer aan dingen die van nature niet kunnen werken. Bovendien leer je moeiteloos meezeilen met wat van nature wel werkt.


Je doet in deze leergang natuurlijke zelfkennis op. Dat wil zeggen dat je psychologisch intelligent en natuurgetrouw leert denken en handelen.Details


Toelatingseis:HBO werk en/of denkniveau
Intakegesprek:Afstemmen wensen en verwachtingen
Opbouw Leergang:7 losse, klassikale workshopdagen
2 individuele supervisiesessies van 1,5 uur
Afrondend evaluatiegesprek van 1 uur
Groepsgrootte:Max. 8 deelnemers
Startdata:
18 september 2021 en 15 januari 2022

Voor alle bijeenkomst data zie brochure Leergang Natural Skills
Looptijd:Drie maanden
Investering:2.725,- incl BTW (of 5x 555,-)
Inclusief lesmateriaal en dagarrangement
Certificaat:Natural Skills Certificaat
Contacturen:39
Studie-uren:77
Locatie:Regio Utrecht

Meer weten? Download de brochure Leergang Natural SkillsKom naar een van de dagworkshops of


neem direct contact met ons op!

Details,

Programma &

Investering


De opleiding bestaat uit zeven trainingsdagen en enkele één-op-één sessies. Je ontvangt ter afsluiting een Natural Skills Certificaat.

De leergang Natural Skills start in september 2021 en in januari 2022. De looptijd is ongeveer drie maanden. Meer weten...

Bord - en kaartspel


Tijdens de leergang zal onder andere gebruik worden gemaakt van een bord - en kaartspel, dat speciaal hiervoor is ontwikkeld.

Dit bord - en kaartspel leent zich bijzonder goed voor het inzichtelijk maken van de natuurlijke werking van de geest. Het is eenvoudig en helder qua opzet en helpt de speler met een helicopterview naar zijn of haar leven te kijken. Hiermee komen de stappen die in het leven gezet zijn goed in beeld en worden realistische, natuurgetrouwe oplossingen zichtbaar.

Alle deelnemers ontvangen na afloop een eigen exemplaar van dit bord - en kaartspel ter ondersteuning van hun praktijk. Dit is bij het lesmateriaal inbegrepen. Hieraan zijn
geen extra kosten verbonden.Voor wie?


Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor coaches, psychologen en leidinggevenden, die extra verdieping zoeken in hoe onze psyche van nature vitaal functioneert en die anderen daarbij willen helpen.


Deze leergang iets voor jou?


Diep van binnen willen we allemaal hetzelfde. Zo wil iedereen van nature het liefst gelukkig zijn en geen pijn lijden. En zo heeft ieder mens van nature behoefte aan vrijheid en connectie. Het lukt ons echter niet altijd deze diepgewortelde wensen te vervullen. In onze pogingen gelukkig, vrij en verbonden te zijn bereiken we nog te vaak het tegenovergestelde resultaat. Hiermee schaden we onszelf en anderen – en daarmee de samenleving.

Dat is geen slechtheid maar onkunde. Onkunde van hoe je psychologisch je eigen welzijn en dat van anderen het beste kunt borgen op een manier die realistisch is en werkt. Dat wil zeggen op een manier die door de natuur wordt ondersteund. Het kennen van je natuurlijke, psychologische functies – natural skills – biedt je precies dat.

We beschikken over een ongekende psychologische capaciteit en ruimte, waar we onvoldoende bewust van zijn. Het gaat in deze psychologie niet om idealen, maar om wat er is. Het is van nature logisch om je goed, vrij en verbonden te voelen. Logica en ervaring gaan samen, op het moment dat jij natuurgetrouw handelt. Je kan in je leven diep inzicht ontwikkelen door deze elkaar verder te laten versterken in plaats van te laten botsen. Datzelfde inzicht maakt het mogelijk anderen in dit proces te begeleiden.

Meer weten? Download de brochure Leergang Natural Skills